Kisapäivä 1
RAPALA, 3.8.2019

Päiväkohtaiset palkinnot:

  1. HUMMINBIRD SOLIX 10 CHIRP GPS arvo 2590,00
Humminbird SOLIX 10
  • 2. RAPALA KUMIVENE STM 360 arvo 695,00
  • 3. HUMMINBIRD HELIX 5 SONAR arvo 298,00

HUMMINBIRD SOLIX 10 CHIRP GPS

Humminbird SOLIX™ -kaikuluotaimissa on Cross Touch® -kosketusnäyttö, kaikuluotainkuvan tarkkuuden uudelle tasolle nostava MEGA Imaging™ -teknologia digitaalisella CHIRP-luotauksella, sekä AutoChart® LIVE -ohjelmisto.

Tarkka ja kirkas kosketusnäyttöruutu takaa selkeän näkymän veden alle. Ruudun toimintoja (reittipisteen teko, zoomaus, ruutunäkymien muuttaminen ja tekstin kirjoitus) voi ohjata nopeasti ja kätevästi kosketuskomennoilla. 

HUMMINBIRD HELIX 5 SONAR

Helppokäyttöinen kaikuluotain valovoimaisella näytöllä! Veneen pulpettiin kiinnitettävä laite soveltuu hienosti myös talvikäyttöön erikseen myytävällä pilkkianturilla.

Käyttövalmis paketti sisältää XNT 9 20 T -anturin, jossa DualBeam+ kaikuluotaus.

RAPALA STM 360- kumivene

Rapala 300 on CE-hyväksytty kumivene moneen käyttöön. Sen kokonaispituus on 3 metriä ja leveys 1,45 metriä. 

Vene painaa 31 kg ja sen suurin sallittu kokonaispaino on 360 kg. Ponttonin halkaisija on 40 cm ja moottorisuositus max 10 hv. Rekisteröity kahdelle. Rapala 300 menee pakattuna 106 cm x 58 cm x 28 cm -kokoiseen kuljetuslaukkuunsa. Paketti sisältää myös melat ja pumpun.

SUFIX 21-siima,  3080 m jättipuola, 0,40 mm paksuus, väri: kirkas

Sufix Super 21 on pienen venymän omaava laadukas monofiilisiima.

Ainutlaatuisen valmistusprosessin ansiosta Super 21 venyy nimensä mukaisesti vain 21 %, kun normaali monofiilisiiman venymä on keskimäärin 40 %. Pienempi venymä parantaa tuntumaa vieheeseen sekä tekee kalan tartuttamisen täsmällisemmäksi. Sufix Super 21 tuo lisää tehoa heittokalastukseen ja vetouisteluun.

Sufix siimoihin voit luottaa!

Sufix on yksi suurimmista siimataloista maailmassa. 35 vuoden kokemus näkyy tuotannossa ja testimenetelmissä. Sufix ilmoittaa siimapakkauksissaan laboratoriotesteissä siimasta mitattujen tulosten keskiarvon vetolujuudeksi sekä todellisen mitatun paksuuden. Sufix testaa pistokokein jokaisesta valmistuserästä siiman eri parametrit (vetolujuus, paksuus, solmukestävyys, jne.). Tämän vuoksi voit luottaa Sufix-laatuun valitsetpa monofiili- tai monikuitusiiman missä hintaluokassa tahansa.