Imatran Kylpylä – SM-Uistelun 2019 virallinen yhteistyökumppani

Varaa majoituksesi aivan kisapaikan läheisyydestä! Meillä voit nauttia Ukonniemen upeasta luonnosta, uuden kylpylä-osaston poreista ja ravintoloidemme runsaasta tarjonnasta aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kisapaikalle on vain n. 300 metriä! Vaihtoehtoina on hyvätasoisia loma-asuntoja luonnon helmassa ja tilavia promenadihuoneita ja sviittejä sekä edullisia sport-huoneita kylpylän päärakennuksessa.

Majoituksen hintaan sisältyy aina myös runsas buffet-aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä ilmainen paikoitus.Voit majoittua joko viikonlopun ajaksi tai pidentää lomaasi edullisilla lisävuorokausi-hinnoilla. Tarjoushinnat edellyttävät vähintään kahden vuorokauden majoitusta, yhden yön majoitusta voi varata normaalihinnoilla.

Esimerkkihintoja hotellihuoneissa:
2 vrk majoitus 100 €/hlö 2-hengen sport-huoneessa
2 vrk majoitus 130 €/hlö 2-hengen promenadi-huoneessa
2 vrk majoitus 160 €/hlö 2-hengen Juniorsviitissä Lisähenkilöt hotellihuoneissa ja sviiteissä – ensimmäinen lapsi (max. 14 v) veloituksetta- toinen lapsi (max 14 v) 15 euroa/hlö/vrk- aikuiset 30 euroa/hlö/vrk 

Kysy myös hintoja loma-asuntoihin 2-8 henkilölle!

Ruokailut lisämaksusta etukäteen varauksen yhteydessä ostettuna
puolihoito 15 €/hlö/vrk (lounas tai päivällinen)
täysihoito 30 €/hlö/vrk (lounas ja päivällinen)

Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista http://www.imatrankylpyla.fi/majoitus Varaa majoituksesi myyntipalvelustamme nyt koodilla ”SM-UISTELU 2019”! Ennakkohinnat (min. 2 vrk) ovat voimassa vuoden 2019 helmikuun loppuun tai niin kauan kuin tapahtumaan varattuja huoneita on vapaana.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET AINOASTAAN PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE:
Imatran Kylpylä
myyntipalvelu, p. 020 7100 502 (aukiolo, klo ma-pe 8-18, la
myynti@imatrankylpyla.fi  Tiedustelut ja varaukset koodilla ”SM-UISTELU 2019” ainoastaan myyntipalvelustamme sähköpostitse myynti@imatrankylpyla.fi tai puhelimitse 020 7100 502.